Loyaliteit is niet te koop, maar wel uit te lenen.

Werken binnen de bouw, hout en techniek vraagt om passie, toewijding en gedrevenheid. Diverze is gespecialiseerd in het werven en selecteren van juist die toegewijde vakmannen (en vrouwen) die een substantiƫle bijdrage leveren aan uw project of onderneming.

De juiste vakkennis en praktijkervaring op de juiste plek. Onze kandidaten voldoen aan de hoogste standaard binnen uw branche. Naast vakkennis en ervaring selecteren wij ook op motivatie, service-, resultaat- en klantgerichtheid.

Door de jaren heen heeft dit ons een enorm netwerk aan geschikte kandidaten opgeleverd. Dit netwerk kan vandaag nog tot uw beschikking staan. Langdurige samenwerkingsverbanden, kortstondige projecten of net even 'dat handje erbij' in een drukke periode. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Op de hoe het werkt pagina leest u, zoals de naam al doet vermoeden, hoe wij te werk gaan. Door de grote variƫteit in werkgever - werknemer structuren hebben wij altijd de juiste match voor uw project. Dit kan een uitzendkracht zijn, maar ook een ZZP'er of gedetacheerde.

De papieren rompslomp? Die nemen wij voor onze rekening.
Heldere (model)overeenkomsten, urenregistratie en wekelijks een duidelijk gespecificeerde factuur die niets meer aan de verbeelding over laat.

Flexibele maatwerkoplossingen met de zekerheden van een groot en stabiel netwerk.
Neem contact [interne link contactpagina] met ons op en ontdek wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.